Magunkról

magunkrolIskolánk, az Ujváry Autós Magániskola már 1999 óta foglalkozik ,,B”  kategóriás autóvezetői jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzéssel és teljes körű  ügyintézéssel. Huszonöt éves tapasztalattal és főiskolai szintű pedagógiai képzettséggel a háttérben magasan képzett, türelmes közlekedési szakemberek várják a vezetni vágyókat. Oktatással töltött évek alatt kiérlelődött, egyénre szabott képzési stratégia megvalósításával igyekszünk használható jogosítványhoz juttatni tanulóinkat, a lehető legkevesebb stresszhelyzet átélésével.

Nekünk nem gond tanítványaink kora, előképzettsége vagy annak hiánya. Akár lassan tanul, akár gyorsan jut el a sikeres vizsgáig, mi örömmel várjuk. Kulturáltan berendezett szaktanteremben várjuk az elméleti tanfolyam résztvevőit, az Északi Agrárszakképzési Centrum Serényi Béla Mezőgazdasági Technikum és Szakképző iskolában

Az elméleti és gyakorlati vizsgákat - a megfelelő készség szint elérése után - a tanuló igényei szerint szervezi, ezért a vizsgáztatás is gördülékenyen zajlik.

A vöröskeresztes tanfolyamot is helyben biztosítjuk. Tanfolyamainkat korrekt áron, üzleti fogások mellőzésével hirdetjük. Nem hirdetünk gyanúsan olcsó árakat, hihetetlen akciókat, de amit ígérünk, megtartjuk. Örömmel várjuk jelentkezését e- mailben, irodánkban, ügyfélfogadási időben, vagy telefonon egyeztettet időpontban.